Індія

Індія — держава, в якому є все: пустелі, джунглі, замки Махараджа, бідні жебраки (чого більше) і великі підприємці, суворе жебрацтво і цільні вулиці «кр. ліхтарів «, нелегальна донині жива кастова анархія і державний прилад, що збереглася від англійських-колонізаторів.
Великі Гімалаї і таємний Тибет, і священна річка Ганг, тропічні зарості Західних Гат, 10-ки приморських туристичних курортів і найпопулярніший ГОА, численні пам’ятники минулих століть і велика чисельність музеїв все це оформляє національну гординю даної держави.
КЛІМАТ ІНДІЇ
Індії є 3 сезону: гарячий — мокрий з червня до жовтня, порівняно свіжий — сухий з листопада до лютого, досить гарячий — сухий перехідною з березня до майя. Кращий час щоб подорожувати по Індії це жовтень до майя.
ІНДІЙСЬКА КУХНЯ
Індивідуальність індійської кухні — відмінність смаку завдяки великій кількості перцю і запашних прянощів. Перший серед спецій — каррі, його додаючь в рис, овочі і м’ясо. Велика кількість вегетаріанських страв в основі бобів і овочів. Царь серед солодощів — джалебі, який готують зі смужок тіста і обсмажують в олії, після чого поливають шафрановим сиропом. Національний напій в Індії — масала-чай, його готують на молоці, імбирі та спеціях.
